HUOLTO

Takuuhuoltomme, muut huollot

Sähkökonekorjaamo Pasi Laine takuu huoltaa (Takuuaika voimassa) seuraavat takuumerkit.

Sähkökonekorjaamo Pasi Laine takuu huoltaa (Takuuaika voimassa) seuraavat takuumerkit.

Lisäksi takuuajan päätyttyä  asiakas veloitteiset korjaukset. Korjaamme ja myymme myös varaosia alla mainittuihin koneisiin.

 Makita, Dewalt, Einhell, Elu, Bosch, Skill, Dremell, Black&Decker,  EXE, AXA, Fist Gear, Paslode naulaimet, Hurricane imurit,  Isojoen Konehallin maahantuomat tuotteet, K-Raudan maahantuomat tuotteet, Sähkötalo Harjun maahantuomat tuotteet, Esselten Rapid toimistonitojat, Nilfisk-Alto painepesurit ja imurit.

Huom
Varaosakyselyt ja varaosamyynti Timco ja Ducar
HUOM, TIMCO, DUCAR JA KIPOR VARAOSAT VAIN ALLA OLEVISTA YHTEYSTIEDOISTA

Timco / Kipor varaosat
varaosat@suomitrading.fi
050 420 3337

Olemme myös BOSCH sähkötyökalujen sopimushuolto takuun ulkopuolisille vaurioille, korjaamme koneet ja myymme varaosia Bosch koneisiin.

Toivomme teidän täyttävän huoltolähetteemme  toimittaessa meille koneenne korjattavaksi postissa, matkahuolossa tms  ja liittävän sen koneenne mukaan.

Isojoen Konehallin Takuu ja Huoltopalvelut Sähkökone korjaamo Pasi Laine TMI
IKH Service on koko maan kattava huoltoverkosto, joka koostuu alan ammattiliikkeistä. Huoltoliikkeissä koulutettu henkilöstö suorittaa huoltotyöt ammattitaidolla. Koneet tulevat huolletuiksi kohtuuajassa ja ennen kaikkea oikein. Asiallinen huolto takaa laitteen toiminnan sekä lisää merkittävästi laitteen käyttöikää. Näin saat laiteinvestoinneillesi parhaan mahdollisen tuoton.

Jos IKH maahantuomaan laitteeseenne tulee vikaa, tulee kone toimittaa tuotteen myyjälle joka toimittaa koneenne meille tai voitte myös itse toimittaa koneen suoraan huoltoomme, tällöin koneenne käsittelyaika on nopeampi. Jos tuotte koneen suoraan huoltoomme, muistattehan ottaa lasku/kuittikopion tuotteestanne mukaan.

  • Huoltokorjaamomme huoltaa kaikki IKH paineilma-, sähkö- ja hydrauliikkatyökalut (ei Hitachi merkkiset).

Sähkökonekorjaamo Pasi Laine takuu huoltaa Kauppahuone Harjun, Einhell, FistGear, Axa ym  koneet ja laitteet. Kauppahuone Harjun tuotteissa on 24kk takuu.

Kauppahuone Harju on toiminut saksalaisen Einhell Germany AG:n yhteistyökumppanina vuodesta 2000. Einhellillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötyökalujen ja -koneiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Timco ja Ducar laitteiden toimittaminen huoltoomme

Takuuaikaisten Timco & Kipor koneiden kuljetustilauksen puhelinnumero
suomitrading.fi asiakaspalvelu puh 010 430 3490 sähköposti

  ESSELTEN MYYMIEN LAITTEIDEN TAKUUAJAT JA KÄYTÄNNÖN OHJEET

Esselten maahantuomien tuotteiden osalta toimitaan valmistajan vahvistamien takuu-ehtojen mukaisesti. Esselten edustamat tuotemerkit jaetaan ns. high cost – ja low cost – tuotteisiin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivika, vaihdetaan takuunalaiset low cost -tuotteet aina uuteen poislukien yksilöidyt Rapid-tuotteet. Takuunalaiset high cost -tuotteet takuuhuolletaan tai vaihdetaan uuteen tai uutta vastaavaan.

Takuupalautus tilataan Matkahuollolta (asiakaspalvelu p. 0800-132 582) käyttäen Esselte Office Products Oy:n asiakkaille veloituksetonta sopimusnumeroa 0940 3119. Takuuhuollettavien Rapid-tuotteiden takuuasioissa jälleenmyyjä voi olla suoraan yhteydessä Sähkökonekorjaamo Pasi Laine TMI (puh. 03-5898990).

Asiakaspalvelumme auttaa mahdollisissa lisäkysymyksissä.

ystävällisin terveisin
Esselte Office Products Oy
asiakaspalvelu
puh 040-700 4383 (klo 9.00-15.00)
fax 09-550 261
e-mail asiakaspalvelu@esselte.com